Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Drulă. „De azi, intrarea în ţară, de la Giurgiu, este la standard european”

ro

20 Dec, 2021 12:50 1413 Marime text


Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor anunță printr-o postare pe pagina de Facebook că luni, 20 decembrie, s-a deschis drumul de legătură de la Giurgiu, o conexiune rutieră „civilizată” ce se întinde pe 5,7km și leagă DN5 București - Giurgiu de podul peste Dunăre, respectiv, punctul de trecere de la frontiera cu Bulgaria.

 

„PROMISIUNE ÎNDEPLINITĂ: DE AZI, INTRAREA ÎN ȚARĂ, DE LA GIURGIU, ESTE LA STANDARD EUROPEAN

Azi se deschide drumul de legătură de la Giurgiu, o conexiune rutieră civilizată de 5,7km cu 4 benzi separate fizic ce leagă DN5 București - Giurgiu de podul peste Dunăre, respectiv frontiera cu Bulgaria.

Este unul dintre proiectele în care m-am implicat direct anul acesta, pentru a se finaliza rapid și fără blocaje.

O monitorizare profesionistă înseamnă totul, de la discuții cu avizatorii de rețele de gaz și până la urmărit cantitățile de lucrări puse în operă zilnic.

Proiectul este construit cu o tehnologie nouă: betonul rutier. Este asemănător cu pistele de avioane, mult mai durabil decât asfaltul în cazul traficului greu.

 

Acesta a precizat că, mai departe, va urmări și va cere ca CNAIR să întrețină „cum trebuie acest drum, pentru a nu repeta experiența negativă de pe A2 București - Fundulea”.


Sursă foto: Facebook.com/ Cătălin Drulă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii