Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:12 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât veţi scoate din buzunar dacă beţi o cafea sau o apă la cafeneaua deţinută de tatăl Simonei Halep? (galerie foto)

ro

27 Jul, 2017 00:00 9564 Marime text
Familia Simonei Halep deţine mai multe afaceri, printre care şi o cafenea, SH Cafe, situată pe strada Mircea cel Bătrân, nu departe de faleza Cazinoului din Constanţa. Pe lângă cafea, în meniul localului se găsesc şi preparate precum pizza şi burgeri, dar şi deserturi.
 
Dacă doriţi să beţi o cafea în acest local, veţi scoate din buzunar 6 lei. Atât costă şi o sticlă de apă. Un meniu compus dintr-un burger cu sos şi cartofi prăjiţi, o cafea, o sticlă de Coca Cola sau o sticlă de apă costă 27 de lei. De altfel, pe pagina de Facebook a SH Cafe, clienţii sunt îndemnaţi să viziteze cafeneaua familiei Halep. „Invită-ţi prietenii! Comandă o pizza sau un burger şi primeşti din partea casei o bere rece ca gheaţa!“, promit reprezentanţii localului.
 
Cafeneaua poartă numele SH Cafe, iniţialele fiind dispuse pe o minge de tenis. Localul funcţionează pe societatea Cubit SRL. Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 26 iulie, Cubit SRL a luat fiinţă în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 399.200 de lei, integral vărsat, este compus din 39.920 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stere Halep, născut pe 23.03.1962, în localitatea Eschibaba, Tulcea, este asociat unic. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de restaurante. Stere Halep mai este asociat în Lacto Mony SRL, dar şi în două societăţi radiate: Hefaistos SRL şi H. Nicolas SRL. Stere Halep este tatăl tenismenei Simonei Halep.
 
La rândul său, Lacto Mony SRL a luat fiinţă în anul 2003 şi are sediul social în comuna Vulturu, Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este deţinută de Stere Halep, cu 18 părţi sociale, 90% din capitalul social, şi Sultana Halep, născută pe 1.06.1964, în satul Stejaru, Tulcea, cu două părţi sociale, 10% din capitalul social. Nicolae Tală este administratorul firmei, care se ocupă de fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii