Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CAS Constanța recomandă modalitățile de corespondență la distanță

ro

07 Oct, 2021 10:51 4201 Marime text
  • CAS Constanța aduce la cunoștință următoarele proceduri și date de contact pe care le pot utiliza persoanele pentru evitarea deplasării la sediu.
În contextul numărului mare de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța recomandă persoanelor să utilizeze, în relația cu instituția, modalitățile de corespondență la distanță - telefonic, prin email sau utilizând serviciile poștale. 

Comunicatul integral al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța

Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, având în vedere incidența infectărilor în municipiul Constanța peste 6/1000 de locuitori, le recomandăm asiguraților, persoanelor juridice, precum și persoanelor fizice autorizate să utilizeze cu precădere în relația cu instituția noastră, modalitățile de corespondență la distanță, respectiv telefonic, prin email sau serviciile prin poștale. 

Astfel, le aducem la cunoștință următoarele proceduri și date de contact pe care le pot utiliza pentru evitarea deplasării la sediul nostru:

DISPOZITIVE MEDICALE

Cererile însoțite de documentele necesare obținerii deciziei pentru procurarea unui dispozitiv medical se pot depune și prin intermediul serviciilor poștale/curierat( pe cerere se menționează nr. de telefon al solicitantului). Deciziile eliberate de CAS Constanța vor fi transmise prin poștă la adresele de domiciliu indicate pe cerere.

Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0372.825.917, 0372.825.926 și 0372.825.927, tasta 2.

FORMULARE EUROPENE ȘI ACORDURI INTERNAȚIONALE

Cererile însoțite de documentele necesare se depun la registratură, camera 2 sau se transmit pe email la adresa eformular@casct.ro (pe cerere se menționează numărul de telefon al solicitantului).

Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0372.825.917, 0372.825.926 și 0372.825.927, tasta 4-4
 
EVIDENȚĂ ASIGURAȚI

Pentru verificarea calității de asigurat se poate accesa aplicația de pe site-ul CNAS la adresa  https://cnas.ro/verificare-asigurati/, iar solicitările pentru dobândirea/actualizarea calității de asigurat se pot transmite la adresa de e-mail evasig@casct.ro
Documentele pentru eliberarea cardului european de sănătate se pot transmite pe e-mail la cardeuropean@casct.ro
 
Pentru probleme întâmpinate cu utilizarea cardului național de asigurări de sănătate, solicitările se pot transmite pe e-mail la adresa cardnațional@casct.ro sau persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0799.730.441.
 
Solicitările persoanelor juridice privind recuperarea indemnizațiilor pentru concedii medicale pot fi transmise prin intermediul serviciilor poștale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii