Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când are loc dezbaterea publică pentru reabilitară infrastructurii feroviare din Portul Constanța?

ro

09 Jul, 2022 00:00 1210 Marime text
  • Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protectia Mediului Constanța  poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță depunerea raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul dezvoltat de CFR SA, în Portul Constanța.
 
Este vorba de „Modernizarea Infrastructurii Feroviare Din Portul Constanta”, amplasat în Județul Constanța, UAT Valu lui Traian, UAT Constanța și UAT Agigea, titular C.N. Cai Ferate - CFR SA prin Baicons Impex SRL.
 
Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protectia Mediului Constanța  poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța şi la sediul titularului.
 
Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 11.08.2022, începând cu ora 14, la sediul C.N. Cai Ferate - CFR SA – Regionala de Căi Ferate Constanța din Municipiul Constanța, Strada Albăstrelelor, nr. 10.În acest sens, publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii, observaţii privind documentul menţionat la adresa: office@apmct.anpm.ro, până la data de 11.08.2022.
 

Baicons Impex, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2001, cu sediul social în București, Sector 2, pe strada Zambilelor. Asociat unic și administrator al firmei este Marin Baicu. În anul 2020, a raportat 56 de salariați, la o cifră de afaceri de 16.277.986 lei, cu un profit net de 1.752.010 lei. Potrivit Confidas.ro, Baicons Impex SRL a încheiat 43 contracte de achiziții publice in valoare totală de 53.569.130,00 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Infrastructura feroviară din Portul Constanța, reabilitată de o firmă din Capitală

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii