Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de vaccinare în Republica Moldova „În Chișinău, avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici îs destule locuri, așa că nu-ți fă griji" (VIDEO)

ro

09 Nov, 2021 15:37 1630 Marime text
  • Campanie de vaccinare în Republica Moldova 
Pandemia nu s-a terminat!” - acesta este mesajul unei campanii video lansate de ministerul sănătății din Republica Moldova în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății, menit să convingă scepticii să se vaccineze anti-COVID.

„Până acum, peste 7.000 de moldoveni au murit de COVID. Tulpinile noi sunt mult mai agresive și mult mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ți faci griji!” este mesajul unui anatomopatolog prezent în videoclip.


Campania mai arată personaje precum un gropar, un pacient pozitiv COVID-19 și proprietarul unei firme ce oferă servicii funerare. 

„În Chișinău, de exemplu, avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici îs destule locuri. Așa că nu-ți fă griji!”, transmite groparul celui care-l privește... din mormânt.  

„Dacă vei avea noroc și vei avea doar o formă ușoară, vei scăpa cu medicamente și mască de oxigen, dar asta numai în cazul în care vor fi suficiente aparate și locuri disponibile în spitale”, arată îngrijorat pacientul COVID.

„Doctorii vor ceda din cauza extenuării, dar tu să nu-ți faci griji. Asta nu e problema ta. Să se descurce ei cumva”, este mesajul medicului. 


Videoclipul se încheie cu un mesaj care nu mai lasă loc de îndoială - „Pandemia nu s-a terminat! Depinde de fiecare dintre noi când și mai ales cum vom ieși din ea. Vaccinează-te și rămâi în viață!


Sursă foto și video: Facebook.com/ Ministerul Sănătății al Republicii Moldova 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii