Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are un nou director! (DOCUMENT)

ro

28 Feb, 2022 13:25 3758 Marime text


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) anunță, începând cu data de 1 martie a acestui an, o schimbare în echipa de management prin numirea Ruxandrei Serescu în funcția de director general.
 
Ion Dănuț Jugănaru, care a ocupat funcția de director general al CCINA Constanța până la această dată, a început să lucreze în cadrul CCINA Constanța din anul 1993, când a ocupat prin concurs funcția de secretar general și își va continua activitatea în sistemul cameral, în cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României.

Ruxandra Serescu va prelua noua funcție începând cu data de 1 martie 2022, fiind în echipa CCINA Constanța din anul 2004, iar din 2008 a ocupat funcția de director al Direcției Juridice și Arbitraj și vicepreședinte al Curții de Arbitraj Comercial și Maritim de pe lângă CCINA Constanța.

Potrivit ultimului CV public, Ruxandra Serescu a absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universității Spiru Haret, are mai multe diplome de master, cât și cursuri de specializare. Mai multe detalii despre experiența și studiile noului director puteți regăsi în secțiunea Documente, unde este atașat CV-ul Ruxandrei Serescu.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Facebook.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii