Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri în valoare de peste 10 milioane lei descoperite de inspectorii vamali din Galați (GALERIE FOTO)

ro

08 Aug, 2023 13:31 832 Marime text
Sursă foto: Autoritatea Vamală Română
  • În perioada 28 iulie 2023 - 4 august 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal  de Frontieră Isaccea - Direcția Regională Vamală Galați, ca urmare a unor analize de risc referitoare la comerţul cu mărfuri contrafăcute pe ruta China/Turcia - Bulgaria - România - Ucraina, au selectat pentru control vamal amănunțit mai multe camioane înmatriculate în Ucraina care circulau în regim de tranzit vamal pe ruta Turcia-Ucraina. 
În perioada 28 iulie 2023 - 4 august 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal  de Frontieră Isaccea - Direcția Regională Vamală Galați, ca urmare a unor analize de risc referitoare la comerţul cu mărfuri contrafăcute pe ruta China/Turcia - Bulgaria - România - Ucraina, au selectat pentru control vamal amănunțit mai multe camioane înmatriculate în Ucraina care circulau în regim de tranzit vamal pe ruta Turcia-Ucraina, transmite un comunicat din partea Autorității Vamale Române.
 
În urma controlului fizic, efectuat cu sprijinul Echipelor Mobile din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Galaţi, au fost descoperite în două camioane, 6.500 articole de îmbrăcăminte, 399 perechi încălţăminte sport şi 714 poşete damă, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci. Bunurile au fost reținute în vederea confiscării, iar valoarea acestora, în situaţia în care ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare al unui produs original, este de aproximativ 6.600.000 lei.  
 
Totodată, ca urmare a unui alt control fizic asupra unui mijloc de transport care circula pe sensul de ieșire din țară, încărcat cu mărfuri declarate de origine China, inspectorii vamali au descoperit şi reţinut 4.614 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru diverse mărci şi 68 trotinete electrice. Valoarea totală a bunurilor reţinute este de peste 4.200.000 lei, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Ce au descoperit inspectorii vamali din București în urma unor controale în vederea combaterii traficului cu produse de tutun (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii