Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au descoperit inspectorii vamali din București în urma unor controale în vederea combaterii traficului cu produse de tutun (GALERIE FOTO)

ro

07 Aug, 2023 14:02 759 Marime text
Sursa foto: Foto cu rol ilustrativ
  • În data de 5 august 2023, inspectorii vamali din București în urma unor controale specifice efectuate în vederea combaterii traficului cu produse din tutun, au reținut în vederea confiscării de la o pasageră care circula pe ruta Otopeni - Luton, 10.000 țigarete marca DUNHILL, bunuri nedeclarate și sustrase de la controlul vamal, în valoare estimată de aproximativ 13.500 lei.
 
În data de 5 august 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr. I Otopeni Călători - Compartiment Călători - Direcția Regională Vamală București, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București - Otopeni, în urma unor controale specifice efectuate în vederea combaterii traficului cu produse din tutun, au reținut în vederea confiscării de la o pasageră care circula pe ruta Otopeni - Luton, 10.000 țigarete marca DUNHILL, bunuri nedeclarate și sustrase de la controlul vamal, în valoare estimată de aproximativ 13.500 lei, transmite un comunicat de presă din partea Autorității Vamale Române.
 
În data de 7 august 2023, aceeași inspectori vamali în baza analizei de risc, au selectat în vederea controlului vamal doua pasagere care călătoreau pe ruta Instanbul - Otopeni. Ca urmare a controlului asupra bagajelor au descoperit disimulate în diferite articole de îmbrăcăminte și pungi cu alimente, bijuterii din metal galben în cantitate de brută de 3081, 67 grame și bijuterii din metal alb în cantitate brută de 555,5 grame.
 
Valoarea bijuteriilor reținute în vederea confiscării, este de aproximativ 614.000 lei.
 
Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazurile au fost predate către instituția competentă  în vederea efectuării cercetărilor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ce au descoperit inspectorii vamali din Constanța într-un container sosit din China
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii