Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:13 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti" Instrucția continuă pentru Gheparzii dobrogeni

ro

22 Jul, 2021 20:16 403 Marime text
  • Aflați în plină pregătire pentru misiune, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană, rotația a X-a, au desfășurat joi, 22 iulie, un exercițiu de antrenament în teren de nivel secție, în poligonul Murfatlar.
În cadrul exercițiului, artileriștii antiaerieni dobrogeni au fost evaluați la modul de reacție în diferite situații similare cu cele reale.

De asemenea, militarii au fost evaluați, pe parcursul exercițiului, la aplicarea tehnicilor, tacticilor și procedurilor standard învățate și perfecționate pe parcursul pregătirii pentru misiune.

La finalul exercițiului, calificativele obținute au fost bune și foarte bune, astfel încât scopul exercițiului a fost atins cu succes.

Începând cu luna Octombrie 2021, militarii români vor participa în cadrul Grupului de Luptă, din Polonia, pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate, în flancul Nord-Estic al alianței NATO, alături de partenerii americani, britanici, croați și polonezi, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.

Sursă foto: Facebook.com / Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti" 

Ti-a placut articolul?

Comentarii