Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brigada 9 Mecanizată „Mărășești"-Constanța Exercițiu complex desfășurat în Poligonul Murfatlar de către „Gheparzii de Fier“ (galerie foto)

ro

21 Sep, 2021 15:18 1683 Marime text
  • “Gheparzii de Fier” raportează: “Gata pentru misiune”
În perioada 16-17 Septembrie, o echipă de evaluare din cadrul Comandamentului Forțelor Întrunite a verificat nivelul de pregătire al militarilor Detașamentului de Apărare Antiaeriană “Gheparzii de Fier”, în cadrul unui exercițiu complex desfășurat în Poligonul Murfatlar.

În cadrul evaluării acționale, militarii au primit incidente similare cu cele reale pe care le-au rezolvat aplicând tehnicile, tacticile și proceduri standard învățate și perfecționate pe parcursul pregătirii pentru misiune.

La finalul exercițiului, comisia de evaluare a apreciat că artileriștii antiaerieni dobrogeni sunt pregătiți pentru executarea misiunii de consolidare a prezenței înaintate în cadrul grupului de luptă din Polonia.

Pe timpul pregătirii pentru misiune militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană și-au perfecționat deprinderile teoretice și practice pe care le vor valorifica pe parcursul misiunii.

Sursa foto: Facebook/ Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti" (Text/foto:locotenent Diana Aioanei, fruntaș Florin Custură) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii