Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Marian Moșescu, fost administrator public la Medgidia, și-a făcut o firmă nouă

ro

29 Aug, 2022 13:30 1190 Marime text
  • Sediul social este stabilit în municipiul Medgidia, Strada Independenţei
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Macro Strategic Consult S.R.L.
 
Sediul social este stabilit în municipiul Medgidia, Strada Independenţei nr. 52, judeţul Constanţa.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentant de grupa CAEN: 702 - Activităţi de consultanţă în management. Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Fondator și administrator este Moşescu Bogdan-Marian, fost administrator public al Medgidiei.
 
Amintim că, în luna august, tot în Monitorul Oficial s-a făcut publică decizia prin care administrarea firmei Project Consult Partener va fi făcută de Mosescu Bogdan-Marian, al cărui mandat va fi pe termen de 50 de ani şi cu puteri depline. Fondată în decembrie 2019, firma a încheiat șase contracte de achiziții publice in valoare totală de 363.578,00 lei (aprox. 73.000 de euro), cu primăriile din Cobadin, Miloțești (Ialomița), Nicolae Balcescu și Tortoman.
 
Bogdan Marian Moșescu a mai apărut în Msc Ice SRL și Msc On SRL, radiate în prezent.
 
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au motivat decizia prin intermediul căreia Mosescu Bogdan Marian, fost administrator public al oraşului, a anulat în instanță decizia prin intermediul căreia a fost demis! Hotărârea Curții de Apel este definitivă, ea fiind luată la jumătatea lunii februarie 2022 și motivată aproape de finele lunii trecute (iulie, 2022).
 
Pe scurt, Curtea de Apel arată că nu a putut dispune reintegrarea reclamantului (Moșescu Bogdan Marian), „până la data soluţionării cererii contractul încetând prin ajungerea la termen urmare a încetării mandatului primarului cu care a fost încheiat contractul“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

Bogdan Moșescu, fost administrator public al Medgidiei, a anulat în instanță decizia prin care a fost demis! Cum motivează judecătorii (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii