Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huţucă- „Seniorii României merită, în primul rând, respect și solidaritate"

ro

02 Sep, 2023 17:07 1149 Marime text

Filiala PNL Constanța este an de an, gazda Școlii de Vară a Organizației Seniorilor din PNL.

Cu aceste prilej, deputatul Bogdan Huțucă a transmis o serie de mesaje pentru seniorii României.

Demnitatea seniorilor poate fi protejată prin politici guvernamentale care să ofere stabilitate și siguranță, precum și o Românie în care aceștia să nu simtă că sunt pe cont propriu, mai ales într-un moment în care Europa traversează o perioadă de crize suprapuse.- se arată într-unul dintre mesaje. 


Iată postarea integrală de pa pagina de socializare a Partidului Național Liberal Filiala Constanța: 

 

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța:

,,️Filiala PNL Constanța are deosebita plăcere de a fi, an de an, gazda Școlii de Vară a Organizației Seniorilor din PNL.

Am profitat de prezența reprezentaților Organizațiilor de Seniori ai PNL din toate județele țării pentru a le transmite următoarele mesaje:

- Seniorii României merită, în primul rând, respect și solidaritate, iar acestea ar trebui să vină din serviciile publice oferite de către stat, din sistemul medical, protecția socială, precum și altele.

- Demnitatea seniorilor poate fi protejată prin politici guvernamentale care să ofere stabilitate și siguranță, precum și o Românie în care aceștia să nu simtă că sunt pe cont propriu, mai ales într-un moment în care Europa traversează o perioadă de crize suprapuse.

- Abordarea PNL-ului este una inclusivă: România în care aceștia au muncit și au contribuit are obligația de a fi și de partea lor, de a-i sprijini și de a-i susține.

 Mulțumesc pentru prezență tuturor reprezentanților Organizației de Seniori din România, dar și liderilor partidului din conducerea centrală!"- se arată în postarea de pe pagina de socializare. 
 
Peste 300 de persoane au fost prezente la Școala de vară a Organizației Seniorilor Național Liberali, condusă de președintele Victor Paul Dobre, eveniment care reafirmă angajamentul PNL față de generația experienței.

Cele două zile au fost marcate de discuții deschise despre sprijinul PNL pentru cei în vârstă, despre justiție, promovarea culturii, dezvoltarea infrastructurii, siguranța publică, dar și despre sănătate. În PNL, este esențială contribuția seniorilor pentru dezvoltarea de politici publice și pentru identificarea problemelor cu care se confruntă societatea. Grija PNL pentru seniori s-a concretizat, de fiecare dată, prin măsuri și politici dedicate. Astfel, între 2020 și 2023, sub guvernările liberale, pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creștere totală de 41%: de la 1.265 de lei valoarea punctului de pensie la 1.785 de lei.

La Școala de vară, alături de seniorii liberali au fost și președintele partidului, Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, miniștrii liberali Cătălin Predoiu (Afaceri Interne), Alina Gorghiu (Justiție), Raluca Turcan (Cultură), Mircea Fechet (Mediu), Marcel Boloș (Finanțe), președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, deputatul și fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, deputatul și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă și prefectul județului, Silviu Coșa.


Citește și:

Bogdan Huțucă-„Discursul extremist a revenit în ultimii ani în politica din România. Educația și memoria istorică sunt cele mai bune antidoturi la discursul extremist"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii