Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de patru etaje, în municipiul Constanța. Mediul și-a dat acordul

ro

27 Oct, 2022 14:13 1210 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Expert Stil SRL, prin Vasile Ștefan Dragoș.

Mediul a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire imobil D+P+4E locuințe colective, amenajare și împrejmuire, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în mun.Constanța, str. Zăvoiului nr.12, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   

Despre Expert Stil SRL


Firma este înființată în anul 2007, cu sediul social în Constanța, pe strada Rovine. Vasile Ștefan Dragoș, cu o cotă parte de 90% și Livia Trif, cu o cotă parte de 10%, sunt asociați. Ștefan-Dragoș Vasile este administratorul societății. În anul 2021, cu 14 salariați, firma a raportat o cifră de afaceri de 3,5 milioane de lei și un profit de peste jumătate de milion de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii