Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul vamal de frontieră Constanța Oale electrice susceptibile de contrafacere, reținute de inspectorii vamali

ro

15 Oct, 2020 22:40 1950 Marime text

 
  • În data de 13 octombrie 2020 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanța au descoperit oale electrice pentru gătire lentă susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 980.100 lei, urmare controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în București.
În data de 13 octombrie 2020 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanța, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul social în București, au reținut 1089 bucăți oale electrice pentru gătire lentă, mărfuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca CROCK POT.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 980.100 Iei.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 și a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reținut bunurile în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa foto: Agenția NaționaIă de Administrare FiscaIă Direcția GeneraIă a VămiIor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii