Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Sportivă Portul Constanţa, igienizată. Ce valoare estimată au lucrările

ro

14 Nov, 2019 00:00 1278 Marime text

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa va igieniza Baza Sportivă Portul Constanţa, pentru care va scoate din conturi circa 75.612 lei. Ofertele vor fi depuse până pe 18.11.2019. Durata contractului este de 30 zile. Garanţia de bună execuţie este în cuantum de 5% din valoarea contractului, fără TVA, şi se constituie în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării contractului la sediul achizitorului.


Obiectul contractului constă în prestarea următoarelor servicii de igienizare a Bazei Sportive Portul Constanţa: strângerea diferitelor obiecte (metalice, plastice, hârtie etc.) de pe taluzuri situate în curtea interioară a stadionului Portul Constanţa, în curtea interioară Sălii de sport, în exteriorul gardului de delimitare a bazei, la distanţă limitrofă de 3 ml de gard, în tribunele de joc sau parcările aferente bazei sportive - 15.565 mp (nu a fost inclusă suprafaţa de joc - terenul de fotbal); cosirea mecanizată a ierbii, buruienilor şi vegetaţiei crescute în interiorul bazei sportive - 10.550 mp; defrişarea copacilor şi scoaterea rădăcinilor, lăstarilor crescuţi în incinta bazei - 200 bucăţi; ridicarea de coronament la copacii existenţi - 50 bucăţi; toaletarea copacilor existenţi - 15 bucăţi; tunderea gardului viu - 150 ml; decaparea manuală a suprafeţelor cosite şi nivelarea ulterioară şi mărunţirea terenului - în strat de 10 cm - 10.550 mp; erbicizarea suprafeţelor cosite şi defrişate - 15.565 mp.


Prestatorul are obligaţia de a realiza servicii de igienizare a spaţiului de la Baza Sportiva Portul Constanţa. Recepţia serviciilor se va efectua pe bază de proces-verbal semnat de achizitor şi prestator, după realizarea fiecărei categorii de servicii. Plata serviciilor prestate se va realiza în baza facturii şi a procesului-verbal de recepţie semnat de reprezentanţii părţilor contractante fără obiecţiuni. Termenul de scadenţă pentru plata facturii este de maximum 15 zile de la data înregistrării facturii la sediul achizitorului. În cazul în care ofertantul declarat câştigător nu va respecta condiţiile legale de derulare a procedurii de achiziţie a serviciilor menţionate, autoritatea contractantă îşi rezervă dreptul de a percepe penalităţi pentru nerealizarea sau realizarea defectuoasă a achiziţiei/serviciilor prestate. Garanţia serviciilor prestate este de minimum 12 luni de la data semnării procesului-verbal de recepţie finală. Oferta financiară şi propunerea tehnică vor fi întocmite conform cerinţelor menţionate în caietul de sarcini şi Anexa 1 la caietul de sarcini. Oferta va specifica preţul/serviciu şi preţul total ferm al serviciilor prestate, care nu poate fi modificat pe parcursul prestării serviciilor de igienizare. Preţul aferent serviciilor prestate va fi exprimat în lei, fără TVA. Oferta declarată câştigătoare va fi cea cu preţul cel mai scăzut, care îndeplineşte cerinţele caietului de sarcini.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii