Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Militară Mihail Kogălniceanu închiriază spațiu ce va deservi drept magazin pentru personal

ro

08 May, 2023 14:53 1648 Marime text
Baza Militară Mihail Kogălniceanu anunță licitație, care va fi pe 6 iunie 2023, pentru închiriere imobil situat în cazarma 888 a UM Mihail Kogălniceanu în suprafață de 220 mp, aparținând domeniului public al statului și administrat de către Ministerul Apărării Naționale. Magazinul va deservi accesul personalului propriu la produse și servicii de uz curent.
 
 
Documentația de atribuire se poate obține de la Compartimentul Registratură din cadrul U.M. 01837 Mihail Kogălniceanu, comuna Mihail Kogălniceanu, str. Tudor Vladimirescu nr. 1, județul Constanţa. Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: 06.06.2023, ora 12.00, la sediul U.M. 01837 Mihail Kogălniceanu, str. Tudor Vladimirescu nr. 1, Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.
 
 
Autoritatea contractantă reia licitația, anterior anunțată pentru data de 2 mai 2023. Aceasta apare anulată pe portalul achizițiilor publice.
 
 

Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu” este o bază aeriană situată în apropiere de Constanța, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. În prezent, găzduiește Escadrila 572 Elicoptere și găzduiește, de asemenea, Escadrila 861 de Luptă a Bazei 86 Aeriene. Actualul comandant al bazei este comandantul Nicolae Crețu, succedându-l pe comandantul Adrian Popescu.

 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Unitatea Militară 01837 Mihail Kogălniceanu achiziționează produse alimentare și articole de unică folosință (DOCUMENT)
 
 
Licitație organizată de Baza militară de la Mihail Kogălniceanu, contestată. Cum s-a soluționat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii