Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băut la volan, a acroşat o maşină a poliţiei. Incredibil despre cine este vorba

ro

18 Jan, 2020 12:29 2330 Marime text

Un consul onorific al Serbiei a fost prins băut la volan în Capitală, scrie antena3.ro. 

Bărbatul a încercat să se sustragă unui control, iar în graba de a părăsi locul a acroşat o maşină a poliţiei. În urma impactului, o agentă a fost rănită.

Șoferul consumase alcool, rezultatul la alcooltest fiind de 0,34mg alcool pur în aerul expirat. În mașina se mai aflau alte trei persoane.

”La ora 00:30, în zona Pipera, agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească și și-a  continuat deplasarea pe Șos. Pipera. S-a procedat la urmarirea acestuia, polițiștii solicitând  sprijinul colegilor din zonă . Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto  a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție. S-a continuat urmarirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto  și ocupanții au imobilizați. A fost identificat bărbatul care se află la volan, are 42 de ani și este cetățean străin.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.În autovehicul se mai aflau 3 ocupanți. În urma acestui eveniment, unul dintre polițiști a fost  transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, anunță Brigada Rutieră.



Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii