Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat, prins în flagrant în timp ce dădea 3.200 lei mită unui polițist după ce a fost depistat conducând cu permisul suspendat

ro

27 May, 2020 21:43 1453 Marime text
  • Procurorii au prins în flagrant un bărbat în timp ce remitea, cu titlu de mită, suma de 3.200 de lei unui agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu - Poliția Orașului Bolintin-Vale.
 
Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au prins în flagrant, la data de 25.05.2020, un bărbat în vârstă de 38 ani, fără calitate specială, în timp ce remitea, cu titlu de mită, suma de 3.200 de lei unui agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu - Poliția Orașului Bolintin-Vale.

Potrivit DGA, banii au fost oferiți pentru ca polițistul să nu-i întocmească dosar penal pentru infractiunea de "conducerea unui vehicul fără permis de conducere". Anterior, în ziua de 24.05.2020, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciul, agentul de poliție l-a depistat pe bărbat în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Pentru a nu constata infracțiunea săvârșită, bărbatul i-a promis polițistului suma de 700 de euro. Agentul de poliție a refuzat categoric oferta și a sesizat fapta la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, sesizare înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

După conducerea la sediul unității de parchet s-a dispus reținerea suspectului pentru o durată de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mita. Ieri, 26.05.2020, procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii