Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat împușcat la o partidă de vânătoare, în județul Timiș

ro

28 Jan, 2024 13:53 549 Marime text
Sursa foto: Pexels



 
  • Poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localităţii Brestovăţ, din judeţul Timiş, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare, conform Agerpres.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 69 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în apropierea localităţii Brestovăţ, ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia, a precizat un comunicat de presă al Poliţiei Timiş.

La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbaţi deţineau permise de port armă şi autorizaţie de vânătoare.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.
 
Citește și
Incident vânătoresc cu consecințe grave, în Bistrița! Cazul unui tânăr și al unui paznic de vânătoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii