Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanța reținut pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

ro

06 Jan, 2024 13:54 858 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 49 de ani.
 
La data de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 49 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost retrase.
 
Astfel, la data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 17.50, bărbatul ar fi fost depistat, pe strada M.I. Dobrogeanu, din municipiul Mangalia, în timp ce conducea un autovehicul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Bărbatul nu ar fi oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, continuându-și deplasarea.
 
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, reușind interceptarea vehiculului.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism aparțin unui alt vehicul, iar autoturismul pe care persoana l-ar fi condus ar fi avut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Știri Constanța: Bărbat reținut după ce a condus fără permis de conducere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii