Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat reținut după ce a condus fără permis de conducere

ro

06 Jan, 2024 13:44 731 Marime text
  • Astfel, la data de 3 ianuarie 2024, în jurul orei 22.50, acesta ar fi fost depistat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa  pe strada Portului din comuna Agigea.
 
La data de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, la data de 3 ianuarie 2024, în jurul orei 22.50, acesta ar fi fost depistat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa  pe strada Portului din comuna Agigea.
 
Bărbatul nu ar fi oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, continuându-și deplasarea până în comuna Cumpăna, unde ar fi abandonat autoturismul și ar fi părăsăt locul faptei, fiind identificat ulterior.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Ulterior, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Județul Timiș: Doi tineri reținuți pentru delapidare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii