Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 78 de ani din Tulcea, anchetat pentru că a pipăit femeia de serviciu din bloc. Explicaţia lui

ro

23 Feb, 2022 15:13 1457 Marime text

 
 
  • Un bărbat în vârstă de 78 de ani, acuzat de o femeie că i-a făcut avansuri și a pipăit-o fără voia ei în zonele intime ale corpului.
 
Ieri, în jurul orei 09.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați de către o femeie, care a reclamat la telefon că are un conflict cu un bărbat.


 
Când au ajuns la locul indicat de apelantă, aceștia au identificat o femeie, în vârstă de 34 de ani, care a declarat că, în timp ce desfășura activități de curățenie în scara unui bloc, a fost oprită de un bărbat, care a început să-i facă avansuri și să o atingă, fără voia ei, în zonele intime ale corpului.



Aceasta a menționat că nu e prima dată când se întâmplă așa ceva, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea. 


 
Jandarmii, însoțiți de femeie, s-au deplasat la adresa bărbatului în cauză, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care a recunoscut cele reclamate, spunând că a fost o glumă și își cere scuze pentru ceea ce a făcut.


 
Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, a mai precizat sursa citată. 


Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii