Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocații lui Silviu Wagner, fostul șef al Oil Terminal, au cerut amânarea audierii Elenei Udrea. Iată motivul

ro

14 Dec, 2020 15:43 1910 Marime text
  • Avocații lui Silviu Wagner au cerut amânarea audierii fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, pe motiv că clientul său este confirmat infectat cu noul coronavirus iar pe de altă parte acesta ar dori să o chestioneze pe Elena Udrea.
Curtea de Apel București a continuat, luni, audierile în dosarul de mare corupție în care judecate fiica fostului președinte Traian Băsescu, Ioana, fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea,  fostul președinte al CJ Tulcea dar și fost ministru, Victor Tarhon, precum și omul de afaceri Cătălin Andronic și fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, Nastasia Gheorghe.

La termenul de luni al procesului avocații lui Silviu Wagner au cerut amânarea audierii fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, pe motiv că clientul său este confirmat infectat cu noul coronavirus iar pe de altă parte acesta ar dori să o chestioneze pe Elena Udrea, scrie stiripesurse.ro.

Citește și: Iată ce au scris procurorii DNA în rechizitoriu Elena Udrea, trimisă în judecată alături de Ioana Băsescu. Este vizat şi Silviu Wagner, fost şef al Oil Terminal (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii