Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA pe bulevardul I.C.Brătianu din municipiul Constanța. Spitalul de Boli Infecțioase și Policlinica 2, afectate de întreruperea furnizării apei

ro

06 May, 2023 09:50 1617 Marime text
Avarie RAJA. Foto: PexelsÎn cursul nopții trecute, s-a înregistrat o avarie pe conducta de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. I.C.Brătianu (Synevo) din mun. Constanța. Echipele de intervenție deplasate la fața locului lucrează în mod susținut pentru remedierea avariei încă de la primele ore ale dimineții.

Potrivit unui comunicat al SC RAJA SA, astăzi – 06 mai 2023, până în jurul orei 16.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de: al. Garofiței – bd. 1 Decembrie 1918 – Prel. I.C. Brătianu – str. Avram Iancu – al. Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE: 

În momentul decopertării zonei, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 2m din conducta de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. I.C.Brătianu (Synevo) din mun. Constanța. Având în vedere diametrul mare al acesteia dar și zona betonată în care este ancorată (săpăturile executându-se manual), suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20.00.

 Sunt în continuare afectați de lipsa apei  consumatorii din perimetrul delimitat de: al. Garofiței – bd. 1 Decembrie 1918 – Prel. I.C. Brătianu – str. Avram Iancu – al. Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice  din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2. Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii