Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA anunță Trafic îngreunat în zona ICIL din Constanța

ro

23 Nov, 2021 09:52 1467 Marime text
  • În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de la intersecția bd. 1 Decembrie 1918 cu I. C. Brătianu din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație - sensul de mers spre bd. Ferdinand, astăzi – 23 noiembrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții., transmite RAJA Constanța 

Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii