Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:32 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA la Tuzla. Cât durează

ro

18 May, 2021 15:09 649 Marime text
  • RAJA SA va întrerupe furnizarea apei, joi – 20 mai 2021, în intervalul orar 08.00 – 19.00 în localitatea Tuzla, județul Constanța.
În vederea executării lucrărilor de reabilitare a conductei de distribuție apă potabilă, din localitatea Tuzla, județul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, joi – 20 mai 2021, în intervalul orar 08.00 – 19.00.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL11 - Reabilitare și extindere rețele de distribuție și de canalizare, reabilitare stație de pompare apă uzată și conducte de refulare apă uzată din localitatea Tuzla, județul Constanța, în valoare de peste 20 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe partea dreaptă a localității Tuzla, cu sensul de mers către mun. Mangalia.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. , transmite RAJA.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii