Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație de construire pentru Kaufland România. Ce investiție realizează la Constanța

ro

03 Jun, 2022 00:00 9769 Marime text
  • Mai exact, prin AC 450 din data de 2 iunie 2022, Aniela Piron, împuternicit al SC Kaufland Romania SCS, va amenaja accesul auto secundar în incintă
 
Primăria municipiului Constanța a emis o autorizație de construire pentru investiția pe care o va realiza Kaufland România SCS la magazinul din zona ICIL.
 
Mai exact, prin AC 450 din data de 2 iunie 2022, Aniela Piron, împuternicit al SC Kaufland Romania SCS, va amenaja accesul auto secundar în incintă, din strada Ardealului, la magazinul de pe strada Oborului nr. 26C. Documentul este valabil 12 luni.
 

Kaufland România SCS, în datele Registrului Comerţului  


Cu sediul social în Bucureşti, Kaufland România SCS a luat fiinţă în anul 2003. Capitalul social subscris, de 156.3694.476,51 de lei, integral vărsat, este compus din 4.411.857 de acţiuni. Asociaţi persoane juridice sunt: SC Kaufland Rumanien Warenhandel GMBH, cu 99,9% din capitalul social, SC Kaufland România SRL, cu 0,1% din capitalul social.

Persoane împuternicite sunt: SC Kaufland România SRL, reprezentant Vinţe Gabriel Ludovic, şi Kaufland România SRL, reprezentanţi Bingenheimer Nicolai, Ter Haar Claus Rudolf, Marco Volker Höβl, Pana Marius Gabriel. Kaufland România SCS desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Cum arată hipermarketul Kaufland, din zona Boreal, municipiul Constanța, cu puțin înainte de inaugurare (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii