Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă a bătut palma cu CN ACN SA, pentru servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer? (DOCUMENT)

ro

06 Dec, 2023 17:00 1126 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 544.828,16 lei
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciilor de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer.
 
Serviciile care fac obiectul contractului: închiriere de vehicule de transport de persoane cu şofer, pentru transportul personalului Companiei, în regim zilnic și ocazional:

a) Transport rutier de persoane zi / tura, pe baza de grafic;
b) Transportul rutier ocazional de persoane, funcție de necesitățile entității contractante, în baza unei comenzi scrise. Se vor deconta doar cursele efectuate de la punctul de plecare la destinația finală și retur, la nivelul de maxim 4000 KM pe întreaga durată a contractului.
 
Valoarea totală a achiziției este de 544.828,16 lei. Firma câștigătoare este Grup Atyc SRL.
 

Grup Atyc SRL


 
Grup Atyc SRL are sediul social în Târgoviște și se ocupă de transporturi terestre de călători și este controlată de Cătălin-Victor Grigore, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 44,857,573  lei,  un profit de 902,505 lei și 166 de angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 29.47%.
 
Compania Grup Atyc SRL a încheiat 143 contracte de achiziții publice potrivit www.termene.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și:
 
Asocierile de firme conduse de Marcon Star și Grup Atyc au depus oferte pentru lotul 3 de transport județean estimat la peste 93 de milioane de lei

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii