Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română se digitalizează! Instituția anunță încheierea unui proiect

ro

29 Sep, 2023 13:08 1130 Marime text
Autoritatea Navală Română se digitalizează!

În perioada 2020 - 2023, Autoritatea Navală Română a derulat proiectul “Creșterea capacității administrative a Autorității Navale Române pentru reducerea birocrației pentru cetățeni și mediul de afaceri”, proiect derulat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă finanțat din Fondul Social European.

Cu o valoare totala de 5.948.272,59 lei din care: 4.995.589,07 FSE (Fondul Social European), proiectul se încadrează în rândul inițiativelor europene și naționale de digitalizare a serviciilor, in special a serviciilor guvernamentale oferite cetățenilor, transmit reprezentanșii ANR. 

Având ca obiectiv general creșterea capacitații administrative a ANR pentru susținerea reformelor instituționale prin adoptarea unor măsuri de simplificare a procedurilor în scopul reducerii poverii administrative pentru cetățeni și mediul de afaceri, proiectul a generat rezultate notabile.

Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2024, prin intermediul platformei web a Autorității Navale Române, navigatorii, proprietarii de nave sau agenții economici vor putea avea acces la servicii specializate pentru analizarea, emiterea, completarea și depunerea on-line a documentelor, fără a mai fi nevoiți să vină la sediile instituției. Inclusiv plata serviciilor se va putea opera de la distanță, a mai punctat sursa citată. 

Vom fi astfel la doar câteva click-uri distanță de nevoile clienților noștri în încercarea de a deveni cât mai accesibili și transparenți.


În data de 3 octombrie 2023, ora 10:30 la Constanța, are loc conferința de presă prilejuită de încheierea acestui proiect. 


Citește și:

ANR cumpără servicii de întreținere și reparații de software!

Licitații Constanța ANR cumpără servicii pentru medicina muncii de la Medical Cermed SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii