Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are 24 de ani de activitate în domeniul juridic Aura Bozdoacă, al doilea subprefect al județului Constanța

ro

04 Feb, 2020 17:50 5413 Marime text

Aura Bozdoacă a fost numit al doilea subprefect al județului Constanța.

Decizia a fost luată în urma ședinței de guvern care a avut loc astăzi. 

Aceasta a fost recomandarea din partea PMP. Bozdoacă nu este membru de partid, face parte din corpul funcționarilor publici.  Aura Bozdoacă este funcționar în cadrul Instituției Prefectului din Constanța din anul 1996. În intervalul 1996-2012 a fost pe rând funcționar public cu funcție de conducere- Șef birou , Șef serviciu și director Direcție juridică în cadrul Prefecturii Constanța. În anul 2012, în urma reorganizării Instituției Prefectului din Constanța a fost desființată funcția de director al Direcției Juridice, deținută de aceasta. Bozdoacă a rămas în corpul funcționarilor publici, iar în perioada decembrie 2012-iulie 2013 Aura Bozdoacă a activat în cadrul Agenției Domeniilor Statului (ADS), București, instituție în subordinea Ministerului Agriculturii. 

În anul 2013, Bozdoacă și-a continuat cariera la Primăria Năvodari unde a activat până la sfârșitul anului 2016, iar din decembrie 2016 și până în prezent este consilier juridic în cadrul Serviciului juridic al Instituției Prefectului județului Constanța. Deține 24 de ani de activitate în domeniu.  

Noul subprefect al județului Constanța a declarat pentru cotidianul nostru că lucrând atâția ani în Instituție, fiind practic printre cei mai vechi angajați ai Instituției, cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă Instituția și toate domeniile pe care le atinge activitatea Instituției, dar și-ar dori atribuții tot pe ceea ce înseamnă legalitatea documentelor, actelor emise. Urmează ca în perioada următoare, prefectul județului Constanța, George Niculescu să emită un ordin prin care Bozdoacă va primi atribuțiile de serviciu. 

Citește și: 

 Aura Bozdoacă, director în Prefectura Constanţa, la ceas aniversar

 Aura Bozdoaca, in comisia de recrutare a inaltilor functionari publici

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii