Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au rămas doar patru zile dedicate înscrierii candidaților pentru posturile scoase la concurs de Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă

ro

05 Jul, 2022 12:17 1172 Marime text
  • Au mai rămas 4 zile până când candidații se pot înscrie pentru cele 40 de posturi de execuție scoase la concurs  de Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă, prin încadrare directă și rechemare în activitate, pe durată nedeterminată.
 Potrivit graficului de concurs, testarea scrisă va avea loc vineri, 29.07.2022, după ce candidații vor susține evaluarea performanțelor fizice (probă eliminatorie).

Cei interesați să urmeze o carieră în Jandarmerie, încă se pot înscrie până pe data de 8 iulie, a.c., perioadă în care se pot depune dosarele de recrutare.
 
Conform anunțului postat pe pagina web a unității, documentele se transmit doar online, în aceeași perioadă.

Vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat.
 
Toate detaliile, condițiile de încadrare, calendarul concursului și formularele necesare sunt postate pe pagina web www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunțuri-angajări), alături de adresa de corespondență angajari@jandarmeriacernavoda.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii