Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost prinși cu droguri. Ce au pățit mai mulți tineri în Vama Veche (GALERIE FOTO)

ro

29 Aug, 2022 13:50 1785 Marime text

Incidente la Vama Veche, foto: Jandarmeria Mobilă ConstanţaVama Veche, ziua de 27.08, ora 21.30, atenția echipajului de intervenție este atrasă de 2 tineri aflați pe plajă dinspre care venea un miros înțepător. La observarea jandarmilor aceștia au devenit agitați, s-au ridicat încercând să se îndepărteze., anunță Jandarmeria Mobilă Constanţa.

După interceptare și legitimare, întrebați fiind dacă au asupra lor substanțe interzise, aceștia au prezentat un săculeț din pânză care avea în interior o folie din plastic transparentă în care se afla o substanță vegetală sub forma de muguri de culoare verde olive cu miros înțepător, 50 de pliculețe sigilate din material plastic transparent și care conțineau fiecare o substanță vegetală sub formă de muguri de culoare verde olive cu miros înțepător, o cutie de tablă de culoare neagră dreptunghiulară, care prezintă la interior substanță mărunțită de culoare verde olive cu miros înțepător și un dispozitiv de mărunțit substanță vegetală, de tip grinder, care prezenta în interior urme de substanță vegetală cu miros înțepător.

Urmare a celor depistate asupra lor, tinerii au fost conduși la sediul Biroului de Poliție Vama Veche unde au fost preluați de către procurorul de serviciu pentru continuarea cercetărilor.


Tot Vama Veche, dar ziua de 28.08, ora 16.50, strada Mihail Kogalniceanu.

Trei tineri se pregătesc să părăsească localitatea dar o țigare fumată palmat nu a făcut decât să atragă atenția patrulei care monitoriza zona. Urmare a întrebărilor puse, aceștia au recunoscut că aveau asupra lor 2 plicuri autosigilante ce conținea o substanță vegetală sub forma de muguri, un pliculeț transparent autosigilant ce conține o substanță pulverulentă de culoare albă, un dispozitiv de mărunțit de tip grinder, un pliculeț transparent autosigilant ce conține 22 timbre de tip LSD și suma de 5950 ron.

Tinerii au fost conduși la sediul Biroului de Poliție Vama Veche pentru întocmirea actelor de sesizare., mai transmite sursa citată. 

Acestea sunt doar două exemple din weekend-ul 26 – 28 august, când un număr de 340 jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța, au fost la datorie pentru menținerea liniștii și ordinii publice în sistem integrat sau în patrule independente, în localitatile Năvodari, Corbu și Vadu, municipiul Constanța, stațiunile Mamaia, Costinești, Neptun, Venus, Saturn, Olimp, Cap Aurora și Vama Veche - 2 Mai, la manifestările cultural artistice desfășurate în stațiunile Mamaia, Vama Veche și în satul Jurilovca, precum și alături de reprezentanții A.R.B.D.D. (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii) în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale pe plajele sălbatice Corbu și Vadu.

Menționăm că, jandarmii grupării, în perioada menționată anterior, au întocmit acte de sesizare pentru 7 tineri depistați având asupra lor substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 28 sancțiuni contravenționale, valoarea acestora ridicându-se la suma de 6.600 ron.


Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !, mai precizează Jandarmeria Mobilă Constanţa. 


Mai multe imagini în secțiunea Galerie foto a materialului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii