Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi! Se circulă bară la bară la intrarea în Constanţa (video)

ro

23 Nov, 2020 09:47 4452 Marime text
  • Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, luni dimineață, în Constanţa, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video.
Şoferii sunt sfătuiţi să evite circulaţia pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, din cauza traficului îngreunat.

Se circulă bară la bară de la intrare în Constanţa, pe sensul dinspre Valu lui Traian, până la podul IPMC.


Având în vedere specificul zonei respective, de la intrarea în municipiul Constanța dinspre localitatea Valu lui Traian, în sensul că traficul este unul aglomerat pe acel tronson de drum, s-a creat un ambuteiaj în cursul acestei dimineți. În momentul în care au sesizat, polițiștii au suplimentat numărul de efective, iar traficul a fost decongestionat.
 
Dacă situația o va impune, se va suplimenta numărul de efective și în perioada următoare, pentru a preîntâmpina astfel de situații și pentru ca cetățenii să ajungă în timp util la destinații.
 
Pentru a reduce timpul de staționare în filtre vă recomandăm să pregătiți din timp documentele necesare deplasării pentru a fi verificate, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.










 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii