Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, se oprește apa caldă și căldura pentru o zonă a orașului Constanța!

ro

01 Feb, 2024 18:28 4419 Marime text

Sursa foto: Pexels 
  • Potrivit Termoficare Constanța, având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Decebal din municipiu.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum și încălzire la următoarele puncte termice: PT 17, PT 17A, PT 25, PT 42, PT 108, începând din dimineața zilei de 02.02.2024.
 

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice”, transmite sursa citată.

 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare. Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, mai specifică Termoficare Constanța.

 
 
Citește și
Revine apa caldă și căldura la unii consumatori. Iată care sunt aceștia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii