Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Consumatori din Constanța rămân fără încălzire și apă caldă. Lista celor afectați

ro

19 Mar, 2024 08:46 706 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Dezvoltării



 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Dezrobirii, intersecție cu strada Cutezătorilor și Strada P. Ispirescu, potrivit Termoficare Constanța.
 
Conform sursei citate, pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum și încălzire la următoarele puncte termic: PT130 (Strada Cutezătorilor nr 13), PT 171 (Strada Dezrobirii/ Alexandru Gherghel), PT 161 (Strada P. Ispirescu nr 191),  începând din dimineața zilei de 19.03.2024.
 

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 10 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare”, precizează Termoficare Constanța.

 
 
 Citește și
Căldura și apa caldă oprite din cauza unei avarii în câteva zone ale municipiului Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii