Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Continuă asfaltarea pe strada Chiliei. Restricții de trafic rutier (FOTO)

ro

10 Oct, 2023 10:15 907 Marime text

Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Chiliei din municipiul Constanța. 

După ce zona carosabilă a fost decopertată, echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Chiliei, tronsonul cuprins între strada Viceamiral Ioan Murgescu și strada Ion Rațiu, motiv pentru care traficul rutier va fi restrictionat total, până la ora 16:00.

Lucrările asfaltare a carosabilului vor continua și mâine, cu același regim de restricții de trafic rutier în intervalul orar 08:00-16:00. După operațiunea de asfaltare vor fi aplicate marcaje rutiere.

La nivelul infrastructurii pietonale au fost reconstruite și trotuarele, s-au înlocuit bordurile iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră. La final au fost asfalate cu mixtură destinată traficului pietonal. Tot la nivelul trotuarelor au fost construite și casete pentru spații verzi unde se vor planta copaci atunci când sezonul de plantări va începe, transmite Primăria Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 


Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, a mai punctat sursa citată. 


foto: Primăria Constanța 


Citește și:

Știri ConstanțaÎncep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu! Iată în ce tronson
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii