Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:52 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție constănțeni! Din această seară, încep restricțiile de parcare pentru buna desfășurare a festivităților organizate de Ziua Națională a României

ro

30 Nov, 2022 10:17 928 Marime text

Restricții de trafic, foto: PMC Din această seară, încep restricțiile de parcare pentru buna desfășurare a festivităților organizate de Ziua Națională a României

De astăzi, de la ora 18:00, și până joi, 01 decembrie, ora 13:00, se va interzice accesul și staționarea autovehiculelor în parcarea aflată pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, parcarea aflată la Oficiul Poștal nr.1, în parcările aflate pe ambele părți ale străzii Traian, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu și în parcarea aflată pe strada Termele Romane, tronsonul cuprins între strada Traian și strada Valea Portului(restricții impuse inclusiv aprovizionării cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă)., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Totodată, joi, 01 decembrie, între orele 08:00-13:00, se va restricționa circulația autovehiculelor pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, pe strada Traian (sector cuprins între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu) și pe strada Termele Romane (sector cuprins între strada Traian și strada Valea Portului).

Devierea traficului rutier se va realiza prin intermediul polițiștilor rutieri astfel:

- pentru autovehiculele care circulă pe strada Termele Romane, acestea vor fi direcționate pe strada Valea Portului către strada Prelungirea Traian;
- pentru autovehiculele care circulă pe strada Traian, acestea vor fi direcționate către strada Mihai Viteazu;
-pentru autovehiculele care circulă pe bulevardul Ferdinand, acestea vor fi direcționate pe strada I.G. Duca, respectiv pe strada Mihai Viteazu;
- pentru autovehiculele care circulă pe strada Mircea cel Bătrân dinspre zona Peninsulară, se va restricționa virajul „la stânga” pe bulevardul Ferdinand, fiind dirijate pe direcția „înainte”.
Restricțiile nu vizează circulația mijloacelor de transport în comun aparținând CT BUS. Acestea vor staționa cel mult 15 minute pe strada Termele Romane, strada Mihai Viteazu și bulevardul Ferdinand, în stațiile special amenajate, pe perioada defilării plutoanelor.
- pentru autovehiculele care circulă pe strada Mihai Viteazu, dinspre „magazinul Tomis”, acestea vor fi direcționate pe relația dreapta spre „Gara Constanța”.

Străzile Tudor Vladimirescu, Decebal, Dacia, Sarmisegetuza, Constantin Brătescu, Ștefan cel Mare, Cuza Vodă, Dragoș Vodă vor fi închise circulației, fie prin amplasarea de elemente de atenționare (conuri reflectorizante, benzi delimitatoare), fie prin respectarea indicațiilor polițiștilor implicați în misiune.

- pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân și pe str. Cuza Vodă (între bulevardul Tomis și str. Răscoalei din 1907) se va institui semnalizarea temporară pentru circulația în ambele sensuri, traficul fiind dirijat corespunzător.

De asemenea, până pe 02 decembrie, pe bulevardul Tomis, sectorul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, se vor înlătura separatoarele pentru delimitarea pistelor de biciclete., mai transmite sursa citată. 

Ca măsură suplimentară, în perioada 30 noiembrie, ora 18:00- 01 decembrie, ora 13:00, se va restricționa accesul autovehiculelor în parcările Primăriei Municipiului Constanța, Instituției Prefectului-județul Constanța și Consiliului Județean Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii