Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astazi, expozitia „Denta&Pharma" isi deschide portile

ro

27 May, 2010 03:49 1406 Marime text
În perioada 27-29 mai, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, împreună cu Facultatea de Medicină Dentară, organizează expoziţia specializată „Denta & Pharma", care are loc în Campusul nou al Universităţii „Ovidius".

Expoziţia este una cu vânzare, unde se pot achiziţiona la preţuri promoţionale echipamente, instrumente, accesorii, materiale stomatologice, produse farmaceutice. Potrivit organizatorilor, în acest an participă trei firme din Germania, de talie mondială, membrii ai asociaţiei BNZ - Asociaţia Germană de Medicină Dentară Complementară.

În paralel cu această expoziţie au loc şi alte manifestări ştiinţifice, printre care al VIII-lea Congres Internaţional de Sănătate Orodentară şi Management în Euroregiunea Mării Negre, Şcoala internaţională de vară de biotică, sănătate publică, managementul serviciilor de sănătate, dar şi al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei germane de medicină complementară.

Printre produsele expuse se numără cele folosite în terapie cu câmpuri magnetice pulsatoare, cu laser, produse de remedii homeopate, sisteme de implanturi dentare, aparatură pentru cabinete stomatologice şi de laborator, dar şi consumabile, materiale, instrumentar şi aparatură pentru stomatologie şi tehnică dentară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii