Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociata lui Sorin Strutinsky a schimbat sediul uneia dintre firme

ro

09 Sep, 2014 00:00 3283 Marime text
Numeroase schimbări au cuprins în ultima vreme firmele de care, într-un fel sau altul, se leagă numele tripletei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky. Așadar, au fost anunțate până acum atât intrări în faliment, dar și schimbări de sedii. Este și cazul firmei Vancluse Invest SA, care, potrivit Monitorului Oficial nr. 5353/05.09.2014, și-a schimbat sediul la adresa strada Constantin Bobescu nr. 110. Care este însă legătura acestei firme cu tripleta amintită?!

După cum arată datele de la Registrul Comerțului, SC Vancluse Invest SA are un acționar persoană juridică, respectiv SC Tănase - Cadastru SRL, și unul persoană fizică, Niculina Gherasim. Administratorul firmei este nimeni alta decât Elvira Mihaela Tănase Gherasim, numele ei fiind asociat cu cel al lui Sorin Gabriel Strutinsky, cunoscut în târg, de-a lungul timpului, drept partener de afaceri şi apropiat al primarului Radu Mazăre şi al preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Legături de afaceri

De unde această conexiune? Potrivit Registrului Comerţului şi Monitorului Oficial, la bază se află interese economice, cei doi apărând în diverse ipostaze în contextul unor afaceri comune. Aşa cum cotidianul ZIUA de Constanţa a mai relatat şi cu alte ocazii, reluăm şi acum povestea pe scurt a afacerilor care conduc la asocierea numelui Mihaelei Gherasim cu cel al lui Sorin Strutinsky, care, în aprilie 2010, a fost cooptat în SC Energy Power Services SRL de către asociaţii Niculina Gherasim (nimeni altcineva decât mama Mihaelei Gherasim) şi Ana Ghemiş. Aşa cum menţiona publicaţia noastră în anul 2010, în urma hotărârii AGA nr. 1 din 8 martie 2010, Niculina Gherasim s-a retras din societate, cesionându-şi părţile sociale către Ghemiş, care urma să deţină 40% din capitalul social, în timp ce Strutinsky avea să devină proprietar peste 60% din SC Energy Power Services SRL. Deloc de neglijat este faptul că firma amintită a fost înfiinţată în 2008 şi, la acea vreme, printre asociaţi s-a numărat însăşi Mihaela Elvira Gherasim, care astăzi figurează ca asociat și administrator la SC KLD Services SRL, firmă deținută împreună cu Sorin Gabriel Strutinsky, Panel Building System SRL și SC Pozitron Medical Investigation SRL. Așa cum arată datele de la Registrul Comerțului, aceeași Mihaela Elvira Gherasim mai este administrator și la SC Diva’s Saloon SRL, firmă care, de asemenea, are sediul tot pe strada Constantin Bobescu nr. 110, SC Mamaia Luxury Construction SRL și SC Nortech Trade SRL, ultimele două figurând cu sediul pe strada Muzicii nr. 17.

Că Mihaela Elvira Gherasim este destul de bine conectată la universul Strutinsky - Mazăre - Constantinescu poate reieşi şi din faptul că în CV-ul ei figurează, printre altele, și calitatea de cenzor supleant la Pomacost SA, una dintre firmele care au câştigat numeroase licitaţii cu Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa.

Revenind la firma care și-a schimbat de curând sediul, respectiv SC Vancluse Invest SA, aceasta a declarat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 128.127 de lei, un profit net de 53.785 de lei și doi salariați. Firma are ca obiect principal „activități de consultanță pentru afaceri și management“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii