Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociat cu fiul şi fiica Administrator al SOCEP, Stere Samara schimbă raporturile în firma Sammarina Port Agency

ro

11 Feb, 2016 00:00 10208 Marime text
Schimbări într-una din firmele controlate de cunoscutul om de afaceri Stere Samara. Cel care deţine grupul de firme Sammarina a decis să schimbe structura asociativă într-una dintre firmele sale de la Constanţa. Este vorba despre Sammarina Port Agency.
 
Recent, în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, s-a publicat hotărârea adoptată de asociaţii Sammarina Port Agency din 25 ianuarie - Stere Samara, Alexandru Samara, Maria Corina Cuşu şi asociatul persoană juridică Paristrion Shipping Management  SRL (care are aceeaşi asociaţi: Stere Samara, Alexandru Samara şi Maria Corina Cuşu). Potrivit deciziei, Paristrion Shipping Management  SRL a ieşit din firmă, cesionând părţile sociale deţinute către asociatul Stere Samara, care devine astfel asociat majoritar, deţinând 80% dintre participările în firmă. Alexandru Samara şi Corina Cuşu au, fiecare, 10% dintre participările în firmă.
 
Numele afaceristului Stere Samara, născut la Tulcea şi stabilit la Constanţa, mai apare în Aghrosammo SRL, Eneryo Wind SRL, Metachim SA, Paristrion Shipping Management  SRL (întrerupere temporară de activitate, din 2014), Sammarina SRL, Sammowind SRL, Galaxy Wind SRL, Sammarina Port Agency, dar şi în Trans Rom SA, din Cluj (radiată). Administrator apare în aceleaşi firme, dar şi în Ecosammo Târguşor SRL, Saghrocosta SRL şi SOCEP SA.


 
Alexandru Samara apare şi el ca administrator într-o serie de societăţi: Aghrosammo SRL,  CSB Sports Manager SRL (radiată), Drugs4all SRL, Metachim SA, Saghrocosta SRL şi The Untouchables SRL. Mai este asociat, pe lângă acestea, în Alcoval Pharm SRL (din Bihor) şi Galaxy Wind SRL.
 
Sora sa, Maria Corina Cuşu, este asociată în Emis Line SRL, Paristrion Shipping Management  SRL, Sammarina SRL şi Sammarina Port Agency SRL, dar administrator apare doar în Emis Line SRL şi în Sammarina SRL.
 
Firma care a suferit aceste modificări, Sammarina Port Agency, înfiinţată în anul 2012, este una destul de prolifică, având o creştere constantă de la an la an. La finele lui 2014, societatea declara un profit de 145.617 lei, raportat la o cifră de afaceri de 646.984 de lei, având şase salariaţi. Anul 2013 a fost încheiat cu un profit de 14.187 de lei, raportat la o cifră de afaceri de 504.951 de lei, în timp ce, în 2012, profitul a fost de doar 9.149 de lei, dar şi cifra de afaceri a fost mai mică - 251.863 de lei. Societatea se ocupă de „activităţi de servicii anexe transportului pe apă“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii