Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artista Diana Bişinicu şi-a deschis firmă. Ce domeniu de activitate va avea

ro

21 Aug, 2019 00:00 1710 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României, prin extrasul rezoluţiei nr. 19156 din data de 17 iulie 2019, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Ar8menian Media Music SRL. Sediul social al firmei este situat în municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate al firmei vizează „activităţi de creaţie şi interpretare artistică”.
 
Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr total de 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondator şi administrator cu puteri depline este Diana Bişinicu-Andrieş.
 
Diana Bişinicu este născută la Constanţa, din familie de aromâni, fiind o cântăreaţă de muzică populară, armânească şi uşoară. Este fina lui Marcel Toader, care a murit recent, artista fiind afectată de plecarea sa subită la cele veşnice. A urmat cursurile Liceului de Artă din Constanţa, clasa Pian principal, apoi clasa de Balet. A făcut parte din cunoscuta formaţie POPS, iar apoi şi-a continuat ascensiunea artistică prin muzica armânească.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii