Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 4 kg de bijuterii, descoperite ascunse în pungi cu cereale, la Aeroportul Henri Coandă (GALERIE FOTO)

ro

07 Aug, 2023 12:40 741 Marime text
Sursa foto: Poliția de Frontieră Română
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, ascunse în mai multe pungi cu cereale, aproximativ 4 kg bijuterii din metal galben și alb, presupus a fi aur, respectiv argint, pe care două femei încercau să le introducă ilegal în țară.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, ascunse în mai multe pungi cu cereale, aproximativ 4 kg bijuterii din metal galben și alb, presupus a fi aur, respectiv argint, pe care două femei încercau să le introducă ilegal în țară, transmite un comunicat de presă din partea Poliției de Frontieră Română.
 
În data de 7 august 2023, în jurul orei 00.30, la PPF Aeroport Henri Coandă, s-au prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, două femei cu cetăţenie română. După ce au intrat în posesia bagajelor, acestea au rupt etichetele aplicate pe mânerul bagajelor și au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde - „nimic de declarat”.
 
Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor de cală ale celor două persoane.
 
Astfel, au descoperit disimulate în pungi cu cereale, o cantitate mare de bijuterii din metal alb şi galben (brățări, inele, medalioane etc.), presupus a fi aur şi argint.
 
Bunurile, în greutate totală de 3.783 grame, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în funcție de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Trafic record la frontierele României. Peste 1 milion de persoane au trecut granițele țării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii