Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 120 de copaci au fost plantați pe aliniamentele stradale din municipiul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

05 Dec, 2022 14:48 1546 Marime text
Plantare copaci Constanța. Foto: Primăria ConstantaAproximativ 120 de copaci au fost plantați în aceste zile pe aliniamentele stradale din municipiul Constanța. 

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban a început programul de reamenajare a spaţiilor verzi prin plantarea de  platani, frasini, mesteacăni și castani. 

„În aceste zile, lucrătorii  SC Confort Urban au plantat peste 120 de platani,  în locul celor uscaţi care au fost înlăturaţi în anii anteriori, și în casetele construite special pentru spații verzi pe trotuarele reconstruite.    Au fost deja plantați 45 de platani pe strada Termele Romane, 40 de platani  pe strada Traian și prelungirea Traian, pe bulevardul Mamaia 14 platani și pe Bulevardul Aurel Vlaicu 11. Angajații Confort Urban vor mai planta în perioada următoare încă 200 de platani, 50 de frasini, 150  bucăți de mesteacăn, 200 de arțari și castani. Vor urma plantări de arbori și pe strada Unirii, Baba Novac, în parcarea de pe strada Traian și în parcarea de pe strada Lotca din cartierul Tomis Nord“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii