Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aprobarea bugetului pentru 2021 al firmei Telegondola-Mamaia a fost amânată. Cine este noul auditor al companiei

ro

30 Apr, 2021 00:00 1769 Marime text
  • Punctul legat de discuțiile privind bugetul „va fi supus spre aprobare asociaților după definitivarea situațiilor financiare ale societății aferente anului 2020 și aprobarea bvc prin ordin comun“.
  • Noul auditor financiar al companiei Telegondola-Mamaia este firma Maraudit General SRL, reprezentată prin auditor financiar Ștefan Marioara.
Adunarea Generală a Acționarilor Telegondola-Mamaia SRL a decis amânarea aprobării bugetului de venituri și cheltuieli al societății pentru anul 2021.
 
Hotărârea a fost luată în cadrul Adunării Generale a Asociaților din data de 16 martie 2021 și a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Conform datelor oficiale, punctul legat de discuțiile privind bugetul „va fi supus spre aprobare asociaților după definitivarea situațiilor financiare ale societății aferente anului 2020 și aprobarea bvc prin ordin comun“.
 
Totodată, noul auditor financiar al companiei Telegondola-Mamaia este firma Maraudit General SRL, reprezentată prin auditor financiar Ștefan Marioara, mandatul noului auditor financiar fiind valabil un an.
 

Despre Maraudit General

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 29 aprilie 2021, compania Maraudit General a fost înființată în 2013 și are sediul social în Constanța, pe strada Corbului, nr. 5.
 
Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, iar acționar unic și administrator este Marioara Ștefan.
 
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal“, textul suplimentar menționând „numai audit financiar, fără consultanță în domeniul fiscal, fără consultanță în domeniul fiscal, fără activități de contabilitate“.
 
În anul 2018, cu 0 salariați, firma a avut un profit net de 4.452 de lei și o cifră de afaceri netă de 4.649 de lei.
 
În 2019, numărul salariaților a rămas 0, profitul net a fost 4.341 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 4.730 de lei.
 
În anul 2020, numărul salariaților a rămas tot 0, profitul net a fost de 41.897 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 45.554 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PNL și USR PLUS și-au numit reprezentanții în Consiliul de Administrație al Telegondola Mamaia SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii