Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțul prefectului Coșa Cum putem avea un sezon estival în care distracția să coexiste cu un climat de liniște și ordine publică

ro

23 May, 2022 21:32 1143 Marime text

Măsuri în sezonul estival, imagine cu rol ilustrativ: Primăria Constanța
Dacă aveai impresia că alcoolul în vacanță la mare nu îți face rău, trebuie să știi ca te înșeli!

Dacă un pahar se transforma în mai multe, pot apărea probleme serioase. 

 

Într-o întâlnire care a avut loc astăzi, la Instituția Prefectului, am stabilit cu reprezentanți ai instituțiilor MAI, ai DSV și OPC, dar și cu autoritățile locale, măsuri concrete pentru ca alcoolul să nu conducă la evenimente care ar putea periclita ordinea publică și ar strica buna dispoziție., este anunțul prefectului Silviu Coșa.



Anunțul prefectului Coșa 

Consumul de alcool trebuie permis doar în condiții legale, în spații destinate. Doar așa putem avea un sezon estival în care distracția să coexiste cu un climat de liniște și ordine publică.


Într-o întâlnire care a avut loc astăzi, la Instituția Prefectului, am stabilit cu reprezentanți ai instituțiilor MAI, ai DSV și OPC, dar și cu autoritățile locale, măsuri concrete pentru ca alcoolul să nu conducă la evenimente care ar putea periclita ordinea publică și ar strica buna dispoziție.


Mi-aș dori ca toate U.A.T.-urile din zona litorală să manifeste același grad de respect și interes pentru siguranța turiștilor, așa cum au făcut-o cei din primăriile care au fost reprezentate la ședința de azi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii