Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:26 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțul ministrului Muncii despre valabilitatea voucherelor de vacanţă nefolosite din cauza pandemiei

ro

03 Dec, 2021 13:04 849 Marime text
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, vineri, 3 decembrie, că în şedinţa de Guvern s-a discutat despre acordarea voucherelor de vacanţă, precizând că a propus prelungirea cu un an a tichetelor emise din anii anteriori şi nefolosite din cauza pandemiei.


"Legat de vouchere de vacanţă, este deja o discuţie, a fost o discuţie astăzi în Guvern. Noi, ministerele iniţiatoare - IMM şi Ministerul Muncii - am propus şi prelungirea voucherelor de vacanţă care mai sunt şi din cauza pandemiei nu au putut fi folosite şi acordarea de vouchere de vacanţă pentru anul următor", a spus Budăi, după şedinţa Executivului.


 
El a afirmat că valabilitatea voucherelor de vacanţă nefolosite ar putea fi prelungită până la sfârşitul anului următor.


"Până la sfârşitul anului următor (să fie prelungită valabilitatea voucherelor de vacanţă nefolosite - n.r.). Aceasta este propunerea, vedem ce iese din cadrul avizărilor interministeriale", a precizat Budăi.


Ministrul Muncii a adăugat că este vorba despre voucherele emise în 2020, dar sunt în discuţie şi cele din 2019.

"În primă discuţie am înţeles de la ministrul IMM că a trecut 2020, eu ştiu că în piaţă mai sunt şi din 2019. O să discutăm în Guvern şi cu siguranţă când va fi ordonanţa de urgenţă vom discuta şi vom decide forma finală. Se aşteaptă observaţii de la celelalte ministere de resort", a mai spus Budăi. Sursa: Agerpres

Foto Facebook/ Marius Budăi
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii