Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important al RAJA Constanța Întârzie reluarea furnizării apei în localitățile Eforie Nord și Agigea!

ro

08 Nov, 2023 08:54 826 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Unsplash
  • Pentru executarea lucrărilor din Eforie Nord, Lazu, Agigea și Cumpăna, lucrări de conectare a noilor conducte la sistemul centralizat a fost necesară oprirea pompării pe conductele de aducțiune ce pleacă de la stația de pompare Bifurcație Cumpăna.

Pentru executarea lucrărilor din Eforie Nord, Lazu, Agigea și Cumpăna, lucrări de conectare a noilor conducte la sistemul centralizat a fost necesară oprirea pompării pe conductele de aducțiune ce pleacă de la stația de pompare Bifurcație Cumpăna. În cursul serii trecute, constructorii au finalizat intervențiile și s-au făcut manevrele necesare pentru reluarea furnizării de apă către consumatorii afectați. Distribuția apei s-a reluat doar către abonații din Cumpăna și Lazu, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Din păcate, noaptea trecută una din vanele de pe conducta de aducțiune a cedat. Imediat, colegii de la intervenții au demarat lucrările de remediere, dar a fost necesară sistarea apei din nou către abonații din localitățile Eforie Nord și Agigea. Echipele deplasate la fața locului estimează că reparațiile se vor finaliza astăzi, 8 noiembrie 2023, în jurul orei 14.00. Având în vedere lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată, pe măsură ce rețeaua va intra în presiune.

„Ne cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, cărora le mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă si îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii