Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord!

ro

06 Nov, 2023 10:59 1710 Marime text
Sursa foto: Pexels



La nivelul sistemului de distribuție apă potabilă din județul Constanța se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă în localitățile Lazu, Agigea, Cumpăna și Eforie Nord, potrivit RAJA Constanța.

Pentru realizarea acestor operațiuni, se va întrerupe furnizarea apei potabile de luni – 06 noiembrie 2023, ora 22.00, până marți - 07 noiembrie, ora 22.00.
 
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Lazu, Agigea, Cumpăna și Eforie Nord.
 

„Investiția face parte din CL8 –“Reabilitare conductă magistrală în Eforie Nord, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare precum și a conductelor de refulare, stație nouă de pompare apă uzată și conducta de refulare aferentă, din localitățile Eforie Nord, Agigea și Techirghiol, județul Constanța” în valoare de aproximativ 32 milioane lei și CL41 –“Surse de apă, rezervoare, stație de pompare, stație de clorare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare Gospodărie de Apă Eforie Nord, stație de clorare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea. Reabilitare conducte de aducțiune GA Constanța-Sud-Lazu-Agigea-GA Eforie Nord. Reabilitare conducte de aducțiune GA Eforie Nord-Agigea” în valoare de aproximativ 77 milioane lei, derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM)”, transmite RAJA.

„Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”,  mai specifică sursa.
 

 
Citește și
Fără apă la robinete! Ce localități sunt afectate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii