Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatii lui Mazare iau bani mai putini

ro

09 Jan, 2010 03:43 2338 Marime text
bani_primarie_-_primaria_constanta.jpgEdilul Constanţei, Radu Mazăre s-a plâns din cauza faptului că, în urma unui control al Curţii de Conturi, a fost nevoit să scadă salariile.

Proaspăt întors din Brazilia, Mazăre a explicat că cei de la Curtea de Conturi au interzis ca primăria să acorde anumite sporuri angajaţilor. „Le-au considerat ilegale, au cerut oamenilor să aducă înapoi banii luaţi, iar nouă să nu le mai dăm aceste sporuri. Este adevărat. O să ne judecăm şi o să vedem ce spune instanţa. S-ar putea să nu se ştie. Eu am considerat şi am apreciat întotdeauna că cei care lucrează în primărie, dacă lucrează bine, trebuie să aibă şi nişte salarii decente. Este greu să-i ceri unui om, mai ales în condiţiile astea, gândiţi-vă că aici avem angajaţi din cei care acum primesc 6 milioane salariu. Avem în jur de 600 de posturi şi vreo 500, 500 şi ceva de oameni ce lucrează efectiv. Legea, aşa cum bine ştiţi şi e normal să fie aşa, ca răspunsul să vină în maxim o lună, în condiţiile în care pentru orice hârtie semnată ajungem pe la DNA. Şi am considerat că ar trebui să aibă nişte salarii decente, repet. Am vorbit cu sindicatul, le-am dat nişte prime în aşa fel încât salariile lor să fie decente. Să nu vă imaginaţi că salariile sunt tulburător de mari. 10 - 11 milioane. Acum iau 5 milioane în mână", a explicat Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 10 Jan, 2010 10:53 500 de persoane ce lucreaza in PRIMARIA orasului Constanta este destul de mare.In cazul in care acestia lucreaza direct pe teren la serviciul salubrizare ,al Legii 416 isi are JUSTIFICARE .