Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajata CJC vs fratele preşedintelui României Nicoleta Moraru se ţine scai de Mircea Băsescu

ro

24 Feb, 2013 23:04 5074 Marime text
basescu_nup_Mircea_Basescu_006.jpgMircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, a primit NUP (neînceperea urmăririi penale) în dosarul în care a fost acuzat de Nicoleta Moraru de faptul că ar fi agresat-o în dimineaţa zilei de 3 septembrie 2010, în contextul unei altercaţii în trafic. Nicoleta Moraru, angajată a Consiliului Judeţean Constanţa, l-a reclamat la momentul respectiv pe Mircea Băsescu la Secţia 3 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. Tot atunci, Mircea Băsescu a negat, prin intermediul unui comunicat de presă, acuzaţiile pe care tânăra i le-a adus.

Băsescu a primit însă NUP. Atâta doar că Nicoleta Moraru a formulat o plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată. Dosarul a fost înregistrat în cursul săptămânii trecute, la Judecătoria Constanţa.

nup_basescu__Nicoleta_Moraru_22.jpgAngajata Consiliului Judeţean a confirmat că a atacat decizia magistraţilor: „Da, s-a făcut un recurs pentru că am considerat că nu este normal ce s-a întâmplat şi că ar trebuie să se ia o măsură", a precizat Moraru.

Întrebat cum comentează gestul tinerei, Mircea Băsescu a declarat: „Este democraţie, toată lumea are acces la Justiţie. Este o acţiunea democratică".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 25 Feb, 2013 10:41 Nicoleta fi barbat